Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24/05/06, 10:33

Казарнянська загальноосвітня школа I-II ступенів, Знам'янського району, Кіровоградської області.

Меню сайту
Головна » 2016 » Грудень » 5 » Міс школи 2016
17:55
Міс школи 2016

Земля українська – щедра, квітуча!

На гарних дівчат вона дуже родюча!

На вродливих дівчат і в нас у школі врожай,

Наймиліших дівчат в інших селах й  містах не шукай!

  

Такими словами розпочали ведучі - Яновський Марко та Шаповалова Марина – традиційний конкурс «Міс школи», який відбувається у нас кожного року в кінці осені.

 

До складу компетентного журі увійшли: педагог – організатор Харченко Ніна Петрівна, вчитель української мови та літератури Ковальова Ніні Іванівна, голова Ради Лідерів –Прядун Едуард та учениця 8 класу Гусак Аліна - голова Центру культури та дозвілля. Система оцінювання була такою: після кожного конкурсу кожен член журі оцінював конкурсанток за 5-бальною шкалою. Потім оцінки додавались і виводилась загальна оцінка за конкурс.

    

У конкурсі «Міс школи» приймали участь 7 дівчат : Федорова Мілана - учениця 5 класу, Москаленко Уляна – учениця 7 класу, Донченко Єлизавета – учениця 7 класу, Біндас Надія – учениця 7 класу, Шаршицька Анастасія – учениця 8 класу, Бондаренко Вікторія – учениця 8 класу та Просипалова Руслана – учениця 9 класу.

 

Всього було 6 конкурсів:

  1. «Вихід учасниць»- завдання полягало в тому, щоб кожна з дівчат в оригінальній формі представила себе.
  2. «Дефіле Вишиванок» - головним атрибутом цього конкурсу була українська вишита сорочка та представлення конкурсантки в українському стилі.
  3. «Військовий загін» - потрібно було розкрити образ дівчини – героя, захисника Вітчизни.
  4. «Мода майбутнього» - кожна учасниця повинна була показати себе модельєром і моделлю : продемонструвати вбрання, виготовлене із сміттєвих пакетів власними руками.
  5. «Танець Чарльстон» - конкурсантки поринули в культуру інших народів, в даному випадку в культуру далекого заходу, де знаходиться батьківщина рок-н-рола і затанцювали запальний танець «Чарльстон».
  6. «Футбольна команда» - за умовами конкурсу кожна дівчина повинна була продемонструвати свою фізичну підготовку, доказати всім, що футбол – це не лише чоловіча гра .

Учасниці зуміли показати себе в оригінальній формі, продемонстрували вишиванки, головним атрибутом яких є українська вишита сорочка та представити їх в українському стилі. Конкурсантки розкрили себе і в образі дівчини-солдата, захисника Вітчизни. Та найбільш цікавим був конкурс «Мода майбутнього», завдання якого полягало в тому, що наші учасниці повинні були виготовити одяг із декоративного матеріалу, спробувати себе в ролі модельєра, продемонструвати  вбрання та підтвердити свій образ, розум, талант. Наші дівчата чудово виконали завдання, показали національні костюми, проявили себе модельєрами та зуміли поринути в культуру інших народів: перенислися на далекий захід, де знаходиться батьківщина рок-н-рола і зуміли показати нам їхній танок «Чарльстон».

Всім глядачам дуже сподобався конкурс «Футбольна команда», в якому кожна учасниця продемонструвала свою фізичну підготовку, доказала всім, що футбол – це не лише чоловіча гра, а наші дівчата теж гарно грають і готуються до змагань, щоб захищати честь школи.

У перервах між конкурсами, поки учасниці переодягалися , учні молодших класів розважали глядачів піснями та танцями.

Учениця 4 класу Лавріненко Евеліна виконала пісню «Калинова Україна», учениця 6 класу Умрихіна Валерія – «Василечки», учениці 3 класу Гонтаренко Лілія та Сєтіна Марина  заспівали 2 пісні – «Осінь-чарівниця» та «Черевички». Також діти початкових класів виконали 2 сучасних танці.

Ось і настав час для оголошення результатів конкурсу. Журі уважно дивилися за кожним конкурсом і виставляли бали. Вони оцінили оригінальність художніх номерів, майстерність їх виконання , оригінальність костюмів та  артистичність кожної учасниці.

 

За підрахунками балів переможницею конкурсу стала учениця 7 класу Донченко Єлизавета , яка одержала найбільшу кількість балів – 120. Вона і отримала звання «Міс школи» та корону. Інші учасниці теж не залишилися без подарунків. Кожна учасниця отримала власний титул: «Міс чарівність»-Москаленко Уляна, «Міс Модель»- Шаршицька Анастасія, «Міс Симпатія»- Біндас Надія, «Міс Краса» - Бондаренко Вікторія. І віце-міс – Просипалова Руслана, ІІ віце-міс Федорова Мілана. Всі конкурсантки отримали подарунки. Всі присутні отримали позитивні емоції, незабутні враження та піднесений настрій.

Переглядів: 585 | Додав: kazarnja | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календарь
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz