Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24/04/29, 05:15

Казарнянська загальноосвітня школа I-II ступенів, Знам'янського району, Кіровоградської області.

Меню сайту
Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Футбольний турнір
16:04
Футбольний турнір

В Олександрії  відбувся турнір з міні-футболу серед шкіл Знам’янського району

17 вересня в олександрії на стадіоні «Ніка+» відбувся турнір з міні-футболу серед шкіл Знам’янського району 2016. Участь взяли 11 команд, які були поділені на три групи. До півфіналу виходили переможці груп та одна краща друга команда груп А і В (у цих групах було по чотири команди). Нашій футбольній випало грати у секторі С з  командами Петрівської  ЗШ та  Богданівської  ЗШ №2.

Перед початком урочистого відкриття змагань для учнів шкіл нашого району провели екскурсію по Будинку Футболу та стадіону «Ніка». Учні почули історію розвитку ФК «Олександрія» та змогли навіть побувати у роздягальні олександрійської команди.

Потім був парад відкриття, попереду якого йшли учасниці барабанного гурту «Смайл» Знам’янського районного ЦДЮТу. Учасників змагань привітали перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Гугленко, голова Знам’янської РДА Олександр Лукашов та голова районної ради Сергій Макаренко. 

 

І ось почалися змагання . До складу нашої команди ввійшли такі учні: Прядун Данило -7 клас, Абрамов олексій – 7 клас, Машнігуц Владислав – 8 клас, Прядун Едуард – 9 клас, Фостенко Артур – 9 клас, кравець Ярослав – 9 клас.

У групі А сильнішою командою стала Богданівська ЗШ №1, яка «всуху» переграла своїх  суперників. У групі В Володимирівська ЗШ всіх суперників перемогла, не пропустивши жодного м’яча. Переможець групи С виходив до півфіналу. І ним стала команда Богданівської ЗШ №2. Наша команда зазнала поразки в обох матчах. 

 

У півфіналі глядачі стали свідками безкомпромісної боротьби. У протистоянні учнів з Богданівської ЗШ №1 та Володимирівської ЗШ була серія післяматчевих пенальті, в результаті яких виграла команда Володимирівської ЗШ. У іншому півфінальному протистоянні Пантазіївська ЗШ дала «бій» збірній Богданівської ЗШ №2 , але все ж поступилися з рахунком 1: 2. У вирішальному матчі турніру основний час не виявив переможця. У серії післяматчевих пенальті володимирівцям не пощастило – Богданівська №2 була влучнішою і стала переможцем турніру. Друге місце дісталося Володимирівській ЗШ, а третє – Богданівській ЗШ №1.

На церемонії нагородження всі школи – учасниці змагань    отримали призи- кожна команда одержала по 6 м’ячів.  І хоч наша команда не перемогала , її учасники та група підтримки залишилися задоволеними поїздкою до Олександрії, призами та спілкуванням з однолітками. Втомлені, але з веселим настроєм і бажанням і наступного року прийняти участь у турнірі з міні-футболу , ми повернулися в рідне село. 

 

 

Переглядів: 259 | Додав: kazarnja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календарь
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz