Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24/04/29, 10:45

Казарнянська загальноосвітня школа I-II ступенів, Знам'янського району, Кіровоградської області.

Меню сайту
Головна » 2016 » Листопад » 1 » День захисника України
19:58
День захисника України

Свято мужності, присвячене Дню захисника України, проведено в школі спільно з працівниками сільського БК 13.10.16.

Вітчизну зі святом вітаємо нині

І хочемо, щоб вона мужніла і цвіла,

Навіки слава, слава Україні,

Її народу слава і хвала!

         Саме словами гордості за свою рідну неньку – Україну та її народ розпочала свято ведуча Омелько Любов Миколаївна, директор сільського БК .

 

         Сільський голова Халявинська  Тетяна Анатоліївна щиро привітала учасників АТО ( більшість із них – випускники нашої школи), а саме: Кошового Дмитра Миколайовича, Письменюка Сергія Михайловича, Просипалова Максима Володимировича, Явтушенка Сергія Миколайовича та інших з Днем захисника України. Подякувала за те, що вони захищають спокій наших домівок, здатні завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.

         З нагоди свята вручила їм квіти та срібні пам’ятні обереги.

  

         Репертуар свята було чітко продумано, він відповідав  його тематиці. Розпочала свято учениця 5 класу Федорова Мілана піснею «Україна». Своїм чарівним  співом  вона зуміла заворожити всіх присутніх. А ще вона виконала пісню «Карпати», за що їй дуже аплодували. У виконанні учениці 4 класу прозвучали пісні »Повертайтеся живими» та «А я живу на Україні», які  викликали гордість, за свою неньку – Україну, за свою Батьківщину, громадянами якої ми є і чим пишаємося.

         Керівник танцювального колективу «Топаз» Лавріненко Олена Василівна порадувала глядачів сюжетними танцями: «Вишивальниці», «Нехай квітує Україна», хореографічною композицією. Овації були нескінченними.

         Зачарувала присутніх своїм співом учасниця художньої самодіяльності, жителька села Муслімова Раїса Миколаївна, яка виконала пісню «Молитва». Волохова Галина Іванівна, наша місцева поетеса, любима учасниця глядачів, порадувала присутніх Притчею, яку розповідала дуже виразно.

                   

         Депутат районної ради, бібліотекар сільської бібліотеки Хильченко Валентина Іванівна також привітала зі святом Захисника України всіх присутніх та учасників АТО. Згадала про те, як наші випускники потрапили в полон, про те, як матері чекали звільнення своїх дітей і дочекалися. А ще вона привітала всіх зі святом Пресвятої Богородиці.

Переглядів: 288 | Додав: kazarnja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календарь
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz