Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24/05/15, 11:30

Казарнянська загальноосвітня школа I-II ступенів, Знам'янського району, Кіровоградської області.

Меню сайту
Головна » 2016 » Вересень » 6 » Свято першого дзвоника
16:42
Свято першого дзвоника

               Найсвятіша дорога в світі -  це дорога до знань, до школи

Перший дзвоник – це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу. Гамірно було у цей день і на подвір’ї нашої школи: на урочистості зібралася вся шкільна дружня родина, а також батьки та односельці. Директор школи Наталія Володимирівна Суржко привітала всіх з чудовим святом – Днем Знань, яке відкриває перед кожним учнем нові обрії пізнання себе і світу захоплень . побажала батькам та вчителям міцного здоров’я та терпіння, а школярам – наполегливості та успіхів у навчанні. Кращим учням школи вручила Похвальні листи. Вона також подякувала сільському голові Халявинській Т.А., депутатському корпусу за значну підтримку школи: вставлені пластикові вікна та двері у їдальні, виділені кошти на придбання холодильника та  електричної плити для їдальні, а також шини для шкільного автобуса. 

Привітала батьків, педагогічний  та учнівський колективи Казарнянський сільський голова Тетяна Анатоліївна Халявинська, яка побажала дітям отримати гарні знання, щоб у майбутньому розбудовувати своє село, Державу, працювати на користь людям, а наймолодшим школярам вручила подарунки, які знадобляться у Країні Знань.  

Голова батьківського комітету Кравець Яна Василівна , вітаючи всіх зі святом, підкреслила, що першокласники сьогодні відкрили нову сторінку в історії школи, і побажала їм заповнити її лише гарними справами. А старшокласникам – наполегливо вчитися. Учителі, батьки і влада постаралися і зробили все для того, щоб у класних кімнатах було комфортно, щоб було все необхідне для здобуття якісних знань.

Привітала також першокласників і мама учня першого класу Усік Світлана Сергіїївна. Вона побажала дітям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, цікавого шкільного життя, а з боку батьків вони завжди будуть відчувати підтримку і теплоту. 

  

Цікаво  та урочисто пройшло загальношкільне свято. Зворушливо звучали вірші з вуст маленьких першокласників та випускників. Першокласники попобіцяли старанно навчатися, а дев’ятикласники – в усьому підтримувати молодших школярів та допомагати у навчанні.  Прозвучали на лінійці і дві пісні про Перший дзвоник . Їх виконали учні 7 класу- Донченко Єлизавета та Москаленко Уляна та учениця першого класу Жабокрицька Ксенія. А Королева Знань –Федорова Мілана- вручила першокласникам ключ від Країни Знань та виконала запальну пісню про Україну.

А далі голосистий шкільний дзвінок, який надали учениця 9 класу Просипалова Руслана та учень першого класу Усік Максим,  покликав учнів та вчителів на перший урок, присвячений 25-й річниці Незалежності України. 

  

 

  

 

  

Переглядів: 379 | Додав: kazarnja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календарь
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz